Перше успішне проходження сертифікації на рівень В фахівцем АК Інжиніринг

У рамках стратегії розвитку компанія АК Інжиніринг провела першу успішну сертифікацію фахівця компанії на рівень В по системі міжнародної асоціації управління проектами IPMA. Їм став керівник проектів компанії Сергій Бурсала. Даним кроком компанія ще раз підтвердила високі внутрішні вимоги до якості керування проектами в галузі будівництва.

Довідка: Міжнародна Асоціація Управління Проектами (Швейцарія) (англ. International Project Management Association, IPMA) - асоціація, створена в 1965 році й покликана об'єднати фахівців в області управління проектами (Project Management), а також впровадила власну чотириступінчасту систему сертифікації. Ведучий (синьйор) менеджер проекту (Senior Project Manager, IPMA, Level B) – означає, що фахівець має, принаймні, п'ятирічний досвід роботи в управлінні проектами, три роки з яких виконував відповідальну керівну посаду по управлінню складним проектом. На даний момент в Україні існує близько 60 фахівців з різних галузей економіки, сертифікованих на рівень В.

Функции

Направления строительства